Netlzen Baru Minta PD RM Slasat Geng Instafam0us Boleh Rentas Negerl, Sekali Slah Seorang Tampil Tunjuk Surat

Kini dengan Tularnya di kebanyakkan laman laman media sosial sejak semalam lagi mengenai tindakan sekumpulan personaliti media sosial ada berkongsi foto dan klip video perjalanan merentas negeri di pantai timur mendapat ke.caman hebat dari netizen di laman media sosial.

Menerusi kemaskini di Instagram mereka, perjalanan itu difahamkan untuk meraikan kenalan rapat mereka yang mendirikan rumah tangga pada hujung minggu lalu.

Bagaimanapun, ti.ndakan terbabit telah mence.tuskan rasa b.erang dalam kalangan netizen sekali gus memperti.kaikan kepentingan tujuan mereka untuk merentas negeri ketika negara diancam pan.demik.

Selain meluahkan rasa k.esal terhadap s.ikap kumpulan influencer itu, netizen mulai menye.rang ruangan komen mereka.

Ada yang meny.indir ti.ndakan mereka ketika mana ramai yang masih menanggung rindu untuk bertemu keluarga walaupun ada yang berdepan kece.masan seperti kem.atian.

Malah, ramai yang mahukan alasan yang kukuh atas tujuan mereka merentas negeri selain mahukan ketelusan pihak berkuasa tanpa s.ikap d.ouble sta.ndard terhadap orang kebanyakan.

Tampil Tunjuk Surat

Reaksi Orang Ramai

Jarak rumah aku dgn kampung tak sampai 60km…yg membezakan hanya daerah…se.dih xdpt balik jenguk family..tp sp.esis so call influencer ni senang2 je lepas.

Artis pon kemahennn tgk u.pdate kat ig.. Pergi bersantai dekat taman ramai2.. Berkelah bagai.. Antara dua doniaaaa.

Smlm terdetik dlm hati mcm na dorg ni boleh lepas.lepak bali ke.lantan reramai.harini dh vi.ral erk.aku kmpung dekat je.kedah – penang .tpi sbb sempadan negeri x boleh nk rentas. T.akut kena s.oal ngn polis..aku dh mcm org g.ila dh kat penang ni x g mna2.not fa.ir la..bagi tips jugak aku nk blik kg ni.

Minat dgn relatio.nship persahabatan mereka tapi once dorg rentas negeri semata sbb tgk bff kawin rasa sa.kit hati s.ian kt org lain tak jumpa makabah keluarga smua sebabkan nak patuh PKP. Ni org lain buat sukahati nak rentas negeri apa cerita ni.

Dah 2 bulan x dapat jumpa ank perempuan.. rentas daerah bukan nye jauh, 1 jam 15 minit dah sampai, tapi itulah x dibenarkan. Asal call Ank selalu tanya bila mak nak balik.

Kredit : AstroGempak/onelinemelaya

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantausemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment on "Netlzen Baru Minta PD RM Slasat Geng Instafam0us Boleh Rentas Negerl, Sekali Slah Seorang Tampil Tunjuk Surat"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*