Isteri Cantik Ahli politik Tiba-tiba Melintas Ketika Mesyuarat Online Tanpa SeuratBenang Pun

Pada norma baru dewasa ini, banyak aplikasi menyediakan persidangan video gred perusahaan untuk semua orang. Kini, sesiapa sahaja dapat membuat mesyuarat dalam talian dan bertemu secara maya untuk setiap mesyuarat.

Perniagaan, sekolah dan organisasi lain boleh memanfaatkan ciri lanjutan, termasuk mesyuarat dalaman atau luaran dan membuat penstriman langsung kepada penonton dalam domain.

Seorang ahli politik memohon maaf selepas isterinya secara tiba-tiba melintas di belakang tanpa seurat benang ketika dia sedang mengadakan mesyuarat secara dalam talian (online).

Inkosi Xolile Ndevu, seorang pemimpin sebuah badan tradisional di Afrika Selatan ketika itu sedang berbicara mengenai kematian akibat v1rus Covid-19 di wilayah Cape Timur pada Selasa.

Namun tanpa disedari, isterinya melintas di belakang dalam keadaan t3lanjang.

Terkejut dengan ‘pemandangan’ tersebut, rakan-rakan sejawat yang turut mengikuti mesyuarat secara online itu kedengaran ketawa sebelum pengerusi, Faith Muthambi, segera mencelah.

“Inkosi, orang di belakang anda tidak mengenakan pakaian. Kami melihat semuanya.Tolong, Inkosi, adakah anda memberitahu mereka bahawa anda sedang dalam mesyuarat. Ia sangat mengganggu,” kata pengerusi berkenaan.

Menyedari perkara tersebut segera meminta maaf.

“Saya benar-benar minta maaf. Saya fokus pada kamera dan bukan di belakang saya. Saya sangat malu.

“Teknologi Zoom ini baru bagi kami dan kami tidak pernah dilatih,” jelasnya mengenai insiden memalukan itu.

Kredit:Mstar

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment on "Isteri Cantik Ahli politik Tiba-tiba Melintas Ketika Mesyuarat Online Tanpa SeuratBenang Pun"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*